Chalet De Buiten Post

Chalet De Buiten Post

Boek nu alvast uw verblijf voor 2023 en uw hond(en) mogen gratis mee!

Wilt u onthaasten in een
prachtige, bosrijke omgeving?

Dan is ons chalet de plek om te zijn!

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst is het chalet vanaf 15:00 uur beschikbaar en we verzoeken u om op de dag van vertrek het chalet om 11:00 uur bezemschoon achter te laten.

Het chalet wordt volgens de richtlijnen schoongemaakt en ontsmet na ieder bezoek. De sleuteloverdracht vindt contactloos plaats middels het sleutelkastje.

Tarieven laagseizoen

Weekend: vrijdag 15:00 uur t/m maandag 11:00 uur €245,00 

Midweek: maandag 15:00 uur t/m vrijdag 11:00 uur €315,00 

Week:      zaterdag 15:00 uur t/m zaterdag 11:00 uur €515,00 

 

Deze tarieven zijn gebaseerd op 2 personen en eventueel maximaal 2 honden (meer honden in overleg). Als u alleen komt, gelden

 dezelfde tarieven.

Tarieven hoogseizoen (Alle schoolvakanties & de maanden juni, juli + augustus)

Weekend: vrijdag 15:00 uur t/m maandag 11:00 uur €295,00 

Midweek: maandag 15:00 uur t/m vrijdag 11:00 uur €375,00 

Week: zaterdag 15:00 uur t/m zaterdag 11:00 uur €595,00 

Deze tarieven zijn gebaseerd op 2 personen en eventueel maximaal 2 honden (meer honden in overleg). Als u alleen komt, gelden

 dezelfde tarieven.

Onze tarieven zijn inclusief toeristenbelasting, parkkosten en milieuheffing. Indien mogelijk kan er een afwijkende reisduur worden geboekt, neem hiervoor contact met ons op.

Extra reisgezelschap?

Als uw reisgezelschap groter is dan 2 personen, is het mogelijk dat we een bijzet tent plaatsen in de tuin van het chalet. Inclusief luchtbed(den), beddengoed en handdoeken brengen we hiervoor €22,00 per persoon, per nacht in rekening.

Extra informatie

Het chalet is ook per nacht te huur ( met een minimum van 2 nachten ) Neem gerust contact met ons op.

Uiteraard mag de hond met u mee, mits goed opgevoed, hiervoor brengen we geen kosten in rekening. Maximaal 2 honden toegestaan (meer honden in overleg). Na uw verblijf zullen wij er alles aan doen om het chalet weer goed schoon te maken, hier besteden we veel aandacht aan, daarom kost de verplichte eindschoonmaak €50,00

Omdat we trots zijn op het chalet en we het graag met meerdere mensen willen delen vragen we €100,00 borg. Na uw vertrek zullen we het chalet binnen 48 uur controleren, en indien alles oké is, storten we de borg z.s.m. retour op uw bankrekening.

Bij boeking vragen we u 50% van de reissom over te maken, zodat de boeking definitief is. De overige 50% van de reissom betaald u maximaal twee weken voor aankomst. Indien het om een last-minute boeking gaat, vragen we het totaal bedrag direct over te maken. 

Neem snel contact met ons op om te informeren naar de beschikbaarheid (prijzen, beschikbaarheid en tikfouten onder voorbehoud).

Eventueel annuleren geschied via uw eigen annuleringsverzekering.

Vragen over ons chalet?