Chalet De Buiten Post

Chalet De Buiten Post

Boek nu alvast uw verblijf voor 2023 en uw hond(en) mogen gratis mee!

Van alle gemakken voorzien!

Bij aankomst kunt u direct genieten van uw welverdiende vakantie! Alles is schoon, het bed is opgemaakt en de schone handdoeken liggen in de badkamer. U hoeft zelfs geen eigen keukendoeken mee te brengen, deze zijn gewoon aanwezig. Uiteraard is er voldoende servies en bestek. Ook zijn er genoeg pannen, glazen en schaaltjes. Zelfs voor de hond staan er 3 water/voerbakken.

Koken kunt u doen op het 4 pits gasstel en met de nespresso-machine maakt u de lekkerste koffie. Aan de theeleuten is ook gedacht, er is een fluitketel aanwezig.

Het chalet staat op een ruime plaats en de tuin is geheel omheind, dus uw hond kan lekker loslopen in de tuin. Via het hekje loopt u vanuit de tuin, over een privé bruggetje zo het bos in.

In de kast staan diverse leesboeken, en spelletjes welke het verblijf nog aangenamer zullen maken!

Weer terug van een lekkere wandeling? Maak het extra gezellig en warm door de houtkachel op te stoken. 

De veranda

Buiten is een ruime veranda in de geheel omheinde tuin. De veranda is ruim 40M² en beschikt over een eethoek met stoelen en een bank. Onder de overkapping staat een loungehoek met een bankje en 2 fauteuils. Op de veranda is roken toegestaan.

Vanuit de ruime tuin loopt u over het bruggetje rechtstreeks de bossen in. In het schuurtje kunt u uw fietsen opbergen indien u deze heeft meegenomen. Er staat al een fiets, deze is gratis te gebruiken.  Verder staat de barbecue klaar om te gebruiken, neemt u de houtskool mee?

De woonkamer

In de woonkamer vindt u een eetgedeelte met eettafel en 4 stoelen. In de zithoek staat een 2,5 zits bank en een lekkere fauteuil. Hier kunt u lekker relaxen met een boekje of naar uw favoriete programma kijken op de smart-t.v. Uiteraard is er WIFI aanwezig en heeft u toegang tot netflix. Maak het extra gezellig en warm door de houtkachel op te stoken. Roken is in het gehele chalet verboden.

De badkamer

In de badkamer vindt u de wasbak met spiegel, het toilet en de douche. Verder staat er een trommel voor pleisters en andere verzorgingsmiddelen. In de badkamer zit een stopcontact. Handdoeken mag u thuis laten, deze zijn aanwezig.

De slaapkamer

In de compacte slaapkamer staat een luxe boxspring (nieuw! Bed is aangekocht in het voorjaar van 2023.)  welke is opgemaakt bij aankomst, u hoeft dus geen bedlinnen mee te nemen, hoe fijn is dat!

Uw kleding kunt u opbergen in de kast. Onder het bed vindt u nog 2 ruime opbergruimtes. De ramen in de slaapkamer zijn voorzien van verduisterende plissé gordijnen waardoor het in de slaapkamer lekker donker wordt. Aan de buitenkant zijn de ramen voorzien van een hor, dus lekker slapen zonder insecten.

De keuken

De keuken is simpel, maar voorzien van alles wat u nodig heeft. Er zijn genoeg borden en bestek. Ook staan er pannen in de kastjes en zijn er voldoende glazen en koffiemokjes. Koken doet u op het 4 pits gasstel, een broodje afbakken kan in de oven en met het nespresso-apparaat maakt u een lekkere kop koffie. U hoeft geen keukendoeken mee te nemen, die zijn gewoon aanwezig.

Vragen over ons chalet?