Chalet De Buiten Post

Chalet De Buiten Post

Boek nu alvast uw verblijf voor 2023 en uw hond(en) mogen gratis mee!

In de buurt is veel te doen!

Het chalet staat op een mooie plek op landgoedcamping Nienoord. De camping ligt midden in de bossen, hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Op de camping is een restaurant aanwezig voor een drankje op het terras of een heerlijk diner. Vlakbij de camping vindt u landgoed Nienoord, een familiepretpark met binnen- en buitenactiviteiten. Voor het pretpark zijn voor u, als onze gast, tickets tegen gereduceerd tarief te verkrijgen bij de receptie van de camping. Landgoedcamping Nienoord is geopend van 1 april t/m 1 oktober. Tijdens de overige maanden zijn de receptie en het restaurant op het park gesloten (oktober t/m maart). Uiteraard is in de maanden dat de camping gesloten is, ons chalet gewoon beschikbaar voor u om te huren. 

Nog meer inspiratie nodig over de omgeving? klik op de volgende link: https://toeristeninformatienederland.nl/regio/groningen

Een spannend avontuur

Ook behoort de voormalige borg (kasteel) bij het landgoed. Deze statige borg is één van de mooiste Groninger borgen, met hertenkamp en kinderboerderij. Borg Nienoord kent een opvallende en rijke historie. Anno nu is Nienoord een stijlvol adellijk landgoed met monumenten, natuurschoon en toeristische attracties. De borg biedt sinds 1958 huisvesting aan museum Nienoord en sinds 2014 ook aan grand café borg Nienoord. 

Neem een duik

Bezoek ook het zwemkasteel, midden in de bossen op het prachtige landgoed Nienoord. Hier beleef je uren zwemplezier. Het zwemkasteel heeft verschillende baden, het 25-meterbad, overdekt recreatiebad, peuterbad, whirlpool, waterkanon, wildwaterkreek, en de spectaculair verlichte waterglijbaan van 40 meter lang. Voor al onze gasten zijn hiervoor entreebewijzen met gereduceerd tarief te verkrijgen bij de receptie van de camping.

Steden verkennen

De steden Leeuwarden en Groningen bevinden zich op minder dan 30 minuten met de auto. Hier kunt u heerlijk winkelen, terrassen en een hapje eten. In de directe omgeving van het chalet bevinden zich ook hele leuke pittoreske dorpjes zoals Roden, ook het centrum van Leek is zeker een bezoekje waard.

Ontspan in de spa

In het dorp Peize, op zo’n 9 kilometer van het chalet, vind u wellnessresort Spawell. Hier kunt u heerlijk relaxen tijdens een massage of in één van de sauna’s of zwembaden. Maak uw bezoek compleet met een smakelijke lunch of diner.

Bezoek de dierentuin

Net buiten Leeuwarden is Aquazoo gevestigd. Een mooie dierentuin met tal van verschillende dieren. Een heerlijk dagje uit voor jong en oud. 

Vragen over ons chalet?